Materials geològics, per a què ens serveixen?

El passat dia 24 d’octubre la Cèlia del CdA va venir novament a ensenyar-nos moltes coses. Aquesta vegada sobre els diferents materials que trobem a l’interior de l’escorça terrestre. Aprofitant que estem fent geologia ha estat un taller perfecte. Hem pogut observar les diferents qualitats dels minerals i roques que ens han portat i els hem pogut observar molt d’ aprop i també tocar.
Una altra cosa molt interessant és que hem descobert quines utilitats tenen els diferents materials per a la nostra vida diària.
El lleixiu, el fluor, els explosius, l’alumini, la sal, el plàstic, la punxa dels llapis, material electrònic, les canonades, les joies… i moltes altres coses provenen de minerals i roques de la Terra?

Va ser molt interessant. Vam veure també a través d’un vídeo com s’extreuen aquests minerals. I vam arribar a la conclusió que és necessari poder reciclar molt dels elements que usem per tal de que no s’hagi d’anar buscant més mineral a la natura. Les mines espatllen molt la nostra escorça terrestre!!

A la tarda amb els companys d’Oristà que també van fer el taller amb nosaltres i vam dinar plegats, vam compartir alguns temes estudiats i vam jugar.

Aquí teniu algunes fotografies:

Aquest article ha estat publicat en Cicle Superior. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *