EL LLIBRE DE L’ESCOLA DEL FAR

El passat dia 11 de novembre, dins dels actes de festa major de St. Martí del nostre poble, vàrem presentar el llibre de l’Escola El Far d’Empordà.
David Pujol, mestre i pedagog, acompanyat del Sr. Josep Fernández, en representació del Departament d’Ensenyament i Joan Jofre, regidor d’educació de l’ajuntament, va fer una excel·lent presentació del volum que sintetitza tota la història de l’escola des dels seus orígens a finals del segle XIX fins a l’actualitat.
Rosa M Moret, autora del text, ha volgut plasmar les diferents èpoques per les quals ha passat l’escola i les seves vicissituds fins a arribar a l’any 2015. El llibre conté nombroses imatges i ha estat redactat de manera amena per tal de facilitar-ne la lectura. El volum també inclou dades referents a la història del poble que ajuden a contextualitzar el text.
Més d’un centenar de persones varen assistir a la presentació del llibre que va ser molt aplaudit.

Aquest article ha estat publicat en General, Llengües, Premsa i informació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *