LLAPIS RECICLAT

L’eucaliptus de l’entrada de l’escola que tanta ombra ens havia fet, aquest hivern s’ha mort. No és agosarat pensar que devia ser un d’aquells eucaliptus que es varen plantar en motiu de la inauguració de l’escola actual, l’any 1925. El fet, és que ens sabia greu haver-lo de tallar, malgrat que havia perdut la seva funció vital.Després de pensar-ho, l’ajuntament va decidir deixar-lo i l’escola va posar fil a l’agulla. Gràcies a la destresa d’en Josep Coll a l’hora de modelar-lo i les virtuts artístiques de l’Óscar García, avui podem gaudir d’un formidable llapis que dóna la benvinguda a l’entrada de l’escola.Tothom coincideix a dir que ha quedat molt bé.
D’això se’n diu donar una segona oportunitat!
Des de l’escola i amb aquestes imatges us desitgem que gaudiu d’unes merescudes vacances!!

Aquest article ha estat publicat en General, Medi natural, social i cultural. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *