L’ESCARABAT MORRUT

Ahir vàrem sortir a observar com algunes de les palmeres del nostre entorn s’estan morint. El culpable de tot plegat és l’escarabat morrut, una espècie no autòctona que està fent estralls a la població de palmeres datileres. També hem aprofitat per visitar a la sra. Maria, una de les persones més grans del poble, i el seu magnífic jardí.
El pare de la Xènia i en Guillem ens ha portat l’escarabat, la larva, el capoll i hem pogut observar de primera mà tot el procés de transformació d’aquest petit insecte. Avui hem plasmat les nostres experiències i aprenentatges a la fitxa de treball. Aquí us mostrem algunes imatges.

Aquest article ha estat publicat en Experimentació, Medi natural, social i cultural, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *