L’INSTITUT ASTROFÍSIC DE CANÀRIES

Aquest cap de setmana, un grup de les mestres hem viatjat fins a Tenerife per tal d’assistir a una visita guiada a l’institut Astrofísic de Canàries. Gràcies a la coneixença de l’astrofísic Pere-Lluís Pallé, hem pogut gaudir d’una privilegiada visita a un dels espais d’observació i estudi més importants del nostre país referent a l’Univers. Pallé, expert en el coneixement del sol, ens ha permès veure de primera mà aquest astre i descobrir aspectes interessantíssims de com els científics fan les seves recerques en un lloc verdaderament privilegiat. Ara, aprofitarem aquesta experiència per aportar nous coneixements a l’aula i enllaçar-ho amb el projecte interdisciplinari de l’Univers.

Aquest article ha estat publicat en Experimentació, Medi natural, social i cultural, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *