PICNIC ALS AIGUAMOLLS

Aquest cap de setmana, l’AMPA va organitzar un Picnic de final de curs amb visita guiada als Aiguamolls de l’Empordà. Els participants varen poder gaudir d’una visita amb trenet que els va passejar per tot el recinte i varen poder visitar l’itinerari que va des de l’estany del Cortalet, part de la franja del litoral del parc, els estanys d’aigües dolces, el mas Matà, la platja tot vorejant la llacuna litoral de la Massona i els arrossars. Els nombrosos aguaits d’aquesta ruta a peu i una visita a l’eugassada Senillosa permeteren tenir una visió excel·lent de la fauna que hi habita, la vegetació existent i unes panoràmiques increïbles.
Aquestes són algunes de les imatges d’una jornada ben aprofitada.

escolaelfardemporda's Pic Nic AMPA album on Photobucket
Aquest article ha estat publicat en Medi natural, social i cultural, Sortides i excursions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *