Celebrem la Setmana Cultural

El dijous 21 d’abril van començar les activitats per la Setmana Cultural. Els alumnes de l’escola van representar l’obra “L’últim tren de Maspujols”. Tots els nens i nenes es van esforçar molt en memoritzar les danses i els diàlegs i van col·laborar en pintar els decorats. Enhorabona a tots els actors i actrius!
Moltes gràcies a les famílies per la vostra col·laboració en pintar els trens, preparar els vestits… Gràcies Ivan i Raquel per ajudar-nos amb el so i a tota l’AMPA per tot el treball i el gran esforç realitzat. Un agraïment també al Jordi Juanpere per oferir-nos aquestes fotos tan boniques.

El divendres 22 d’abril ens va visitar l’il·lustrador Pere Prats.

Per la tarda, vam llegir llibres de tot tipus als porxos per celebrar Sant Jordi.

Dissabte, l’Ajuntament va organitzar un acte de Sant Jordi on es va premiar als alumnes més votats al concurs d’escriptura realitzat a l’escola.

Dilluns 25 d’abril els alumnes de Primària van fer de padrins lectors d’Infantil. Junts, van compartir una bonica estona llegint i explicant contes.

Dimarts 26 d’abril l’escriptora Margarida Aritzeta va fer una visita als alumnes de 1r, 2n 3r i 4t. Aquesta activitat ha estat possible dins el programa “Itineraris de Lectura” ofert per l’Institut de les Llengües Catalanes (ILC).

Dimecres els alumnes de P5, 1r, 3r i 5è van tenir la visita de la Berta Castells, mentre que els alumnes de P4, 2n, 4t i 6è rebien a la Irache Quintanal. Les dues atletes tarragonines van intercanviar amb els alumnes la seva experiència esportiva en diversos Jocs Olímpics i competicions i, finalment, els nens i nenes van poder fer tot tipus de preguntes i marxar amb un bonic record en forma d’autògraf.
Moltes gràcies a les dues per dedicar-nos el vostre temps i fer-nos passar una estona molt agradable!

Dijous, dia 28, els alumnes de 3r i 4t van gaudir d’un taller d’alimentació saludable: el Frutiland. En aquest taller els nens i nenes van haver de realitzar tot tipus de proves relacionades amb les fruites i les verdures.

I per finalitzar la setmana cultural, el divendres vam celebrar el dia sobre rodes.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *