LA PLÀSTICA AL CS

Cada divendres a la tarda, els nens i nenes de CS, fem una hora i mitja de plàstica en anglès, a l’aula de sisè.

Durant el curs hem fet diverses activitats: la carpeta de plàstica, dos treballs sobre Kandinski, dos treballs de puntillisme: amb retoladors i amb pintura, un robot amb material reciclat (sols o amb parella), la postal de Nadal, un got de llana, un laberint, treballs amb la nostra mitja cara: collage i dibuix… i per acabar la portada de l’àlbum de final de curs que és una capsa explosiva sota una cortina. Ens hem divertit i ens ha agradat molt.

Aquí teniu unes fotos d’alguns dels treballs acabats i de com hem treballat a les hores de plàstica:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *