ACTIVITAT DE NATURA: “LA LLÚDRIGA”

Els alumnes de cicle mitjà i cicle superior, del 21 al 23 de març, hem realitzat un taller de medi natural: “El retorn de la llúdriga”, organitzat per l’empresa FUNDESPLAI i subvencionat per la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca.

El dimecres a la tarda, vam veure un vídeo sobre “la llúdriga”, el dijous vam fer una sortida de tot el dia, a riu Turonell, per tal d’analitzar-lo, sobretot l’aigua i l’entorn, per saber si és un lloc probable que hi pugui viure una llúdriga. L’activitat s’ha acabat el divendres al matí, fent les conclusions de les observacions.

Ha estat una sortida i un taller molt interessants. On hem pogut aprendre moltíssim sobre el nostre entorn i les llúdrigues.

Clica per veure el que hem fet!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *