SORTIDA A L’AQUÀRIUM DE BARCELONA

El passat divendres 22 de març vam anar d’excursió a l’aquàrium, era un dia molt esperat per tots i la veritat és que ens va encantar. El vam poder veure de dalt a baix i, fins i tot, repetir el que més ens va agradar: el passadís on estàvem envoltats de taurons. Els dimarts i divendres són els únics dies que donen de menjar als taurons i vam poder veure com els submarinistes donaven menjar a les rajades i algun tauró. Quina sort!

L’Andreu, un monitor de l’aquari, ens va fer una visita guiada i un taller de taurons on tot plegat va tenir una durada de 2h i ¼ molt ben aprofitades, fins i tot vam fer d’investigadors i vam tocar dents de tauró de veritat.

A continuació, vam dinar a dalt a una terrassa on vigilàvem els coloms que teníem ben a prop i després vam poder seguir la visita pel nostre compte. El temps ens va passar volant!

Estem preparats i amb moltes ganes d’iniciar el projecte del 3r trimestre ja que hem après a distingir un tauró mascle d’una femella, una rajada d’una manta, una morena d’una anguila, hem vist nedar un llenguado, sabem que el peix roca és el més verinós de tots i moltíssimes coses més que sabem i les treballarem.

Moltes gràcies per fer-ho possible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *