ELS LLOROS I ELS LLEONS ANEM AL VOLCÀ MONTSACOPA

Els alumnes de Cicle Inicial vam anar el passat 3-2-2017 al volcà Montsacopa aprofitant que fem el projecte de Castellfollit de la Roca i la comarca de la Garrotxa.

Vam entrar a dins el cràter del volcà, el  vam mesurar fent passes (en fa 80), fins i tot a l’interior de la torre de vigilància les noies del camp d’aprenentatge ens van fer un experiment d’un volcà, semblava de veritat!!!

A la tarda vam fer una volta pel centre d’Olot on havíem de trobar llocs importants i col·locar unes enganxines a uns requadres. Tot anant cap a la parada del bus transversal vam entrar a la plaça del mercat a veure les botigues. Ha estat una excursió ben aprofitada tot i el temps que no ens va ajudar gaire. Tot plegat ben emocionant!

cliqueu damunt la foto per veure’n més:dscn0380-small

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *