CLUB DE LECTURA 2014-15

Comencem el curs escolar 2014-15, des de l’escola i la biblioteca municipal, el proper dimecres 5 de novembre a 2/4 de 9, us convidem a la primera sessió del club de lectura, a la biblioteca de l’escola.

Animeu-vos, us estarem esperant!

Podeu participar tota la gent del poble que desitgeu passar una bona estona parlant del llibre.

El llibre que hem triat, per a aquesta trobada, es titula Dos taüts negres i dos de blancs

Sinopsi

La matança d’una família de masovers a Carreu l’any 1943 va commocionar les masies i els pobles veïns d’aquest racó del Pallars Jussà. La notícia de l’assassinat múltiple no va arribar gaire més lluny. En una època en què calia donar la imatge que la nova Espanya era un paradís de pau, la censura va fer callar la premsa. Setanta anys després, Pep Coll investiga els secrets d’aquest fet esfereïdor que va marcar la seva infantesa a Pessonada. D’entrada, és una història molt semblant a la famosa matança de Kansas, novel•lada per Truman Capote, però les conseqüències del crim del Pallars van ser diametralment oposades: la premsa va oblidar el cas, i la justícia franquista no va saber, o no va voler, resoldre’l. A partir del relat biogràfic dels personatges reals que van intervenir en els fets, Pep Coll ens ofereix una novel•la excepcional, rotunda i absorbent. Sens dubte, la seva obra més personal.

Des d’el 15 de setembre, teniu el llibre a la vostra disposició a la biblioteca municipal.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *