Un pop de gram

Hola!
Fa uns dies va venir a la nostra classe una persona molt esperada per nosaltres: la Sònia Duñach de la Fundació Alive. Després d’investigar sobre pops, veure que volen fer una granja de pops, que no estem d’acord, que hi ha una Fundació a la costa brava que té un projecte increíble sobre pops i moltes coses més… Vam decidir enviar un e-mail a aquesta fundació, ens van contestar que venien però vam haver de calcular si l’escola s’ho podia permetre. Vam veure que sí i, per fi, va venir la Sònia. Prèviament, li havíem preparat una entrevista i, que sapigueu, ja som experts entrevistadors i entrevistadors.
Ens va explicar tot el que fan i el projecte Un pop de gram. I ens ha donat moltes idees per la nostra campanya en defensa dels pops i en contra d’una granja.
Aquí teniu un vídeo que recull la visita!

I aquí us deixem la seva web per si li voleu fer una ullada!
UN POP DE GRAM

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *