Visita de la Tina Vallès!

Avui hem rebut una visita molt especial a l’escola; ha vingut la Tina Vallès, escriptora de llibres tant de literatura infantil com per adults. Ens ha parlat sobre la seva experiència com a escriptora, correctora i traductora de llibres i ens ha contestat també a les moltíssimes preguntes que li hem fet.

Durant uns dies hem tingut a classe alguns dels llibres que ha escrit com: ‘‘Bocabava’’, ‘‘Erra’’, ‘‘la marieta sense taques’’… i ‘‘Els pòstits del senyor Nohisoc’’, llibre que ens estem llegint tots junts. Finalment, ens ha signat llibres, agendes i fins i tot les pròpies mans i braços! Ha estat una experiència molt emocionant!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *