LA TERANYINA I LA DINÀMICA DEL POST IT

Com que ja hem acabat la Maleta, ara podem dedicar els divendres a fer d’altres dinàmiques i jocs que ens han agradat molt i ens han fet adonar-nos que…SOM UNA CLASSE GENIAL!
La primera de les dinàmiques que vam fer va ser la del POST IT. Que n’heu sentit parlar?
Doncs cada nen/a va posar el seu nom a un post it i, tenint com a referència una rejola del terra, va dir on pensava què arribaria si fes un salt i va enganxar allà el post it. Després vam saltar i vam comprovar. I… sabeu què? La majoria vam saltar més del que ens pensàvem. Després reflexionant, ens vam adonar que som capaços de fer més coses de les que ens pensem i que, de vegades, li diem al nostre cap que no podem fer alguna tasca quan realment sí que podem. Així que hem decidit confiar més en nosaltres mateixos i ENDAVANT!La segona dinàmica ha estat la de la TERANYINA. Havíem de triar a un company/a i dir una qualitat positiva d’aquella persona (una o més d’una), llavors havíem de tirar-li el cabdell de llana i quedar-nos amb un cap de la llana. Així, mica en mica, hem anat formant una teranyina de “coses boniques”. La veritat és que ens hem emocionat una mica. Ha estat un curs ple d’anècdotes i rises. Com que només li podíem tirar el cabdell a un company/a, hem decidit després que volíem dir alguna cosa bonica a un altra persona i així ho hem fet.


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *