UNA SETMANA PLENA D’ACTIVITATS

Hola famílies!

La classe dels Pops aquesta setmana no ha parat de realitzar activitats emocionants.

PETS PORTRAIT. PETS AT THE VETS
Dimecres passat vam poder gaudir d’una obra de teatre en anglès al pati de la nostra escola. La representació es deia Pet portrait. Pets at the vets Tres gran artistes com són Frida Kahlo, Pablo Picasso i Vincent Van Gogh havien de portar a les seves mascotes a la consulta d’una veterinària. Així va començar una obra que també tenia un robatori i una persecució policial. No us volem explicar més. Aquí us deixem algunes fotos!

 


FEM TRUCS DE CINEMA
I al dia següent també vam gaudir moltíssim d’un taller d’audiovisuals que la companyia Drac Màgic ens va fer a l’escola. El taller consistia en aprendre sobre TRUCS DE CINEMA que s’han fet en diverses produccions del cinema al llarg de la història. Vam veure trucs fets a pel·lícules de Méliès o Charles Chaplin fins a l’època més actual amb pel·lícules com Lo imposible de J. A. Bayona o El planeta de los simios de Tim Burton. Després de veure la teoria, vam poder posar en pràctica alguns d’aquests trucs.
Esteu atents i atentes perquè properament posarem més fotos del taller i de l’activitat que farem demà!


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *