ELS MISTERIS DEL COS HUMÀ

Hola famílies!
Com ja sabeu el passat dijous vam anar a veure l’exposició HUMAN BODIES que està ubicada al C.C. Les Arenes de Barcelona. Va ser tota una aventura! Moure’ns per plaça Espanya amb tanta gent, trobar l’exposició dintre del laberint que és el centre comercial de les Arenes amb les seves escales mecàniques i, per fi, colocar-nos l’audioguia i visitar l’exposició escoltant les explicacions. Hem descobert fets molt curiosos sobre el nostre cos i que ens vindran molt bé a classe on estem estudiant precisament el nostre aparell locomotor i els cinc sentits. Sabíeu que quan ens aixequem som un centímetre més alts que quan anem a dormir?
I l’aventura no va acabar aquí. Després de veure l’exposició, vam poder jugar amb les llums a la plaça central del centre comercial. A més, vam tenir una estona d’esbarjo genial al parc de Joan Miró on hi havia una tirolina, tobogans i diversió sense parar. Per repetir!

CLIQUEU PER VEURE LES FOTOS!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *