SANT JORDI I “MOLSA”

La primera setmana de classe després de les vacances de Setmana Santa ha estat força atapeïda d’actes i activitats vàries. Dimecres vam celebrar Sant Jordi. Pel matí, vam fer uns tallers molt divertits on vam crear roses, barrets de drac, titelles… I per la tarda, vam celebrar els Jocs Florars. Sabeu? La Júlia va guanyar el Segon Premi del Certamen en la categoria de Cicle Mitjà. Enhorabona!
Dimecres vam anar un altre cop a la residència d’avis Sant Marc. En teníem moltes ganes!
I dijous, vam anar al Teatre Monumental a veure una obra anomenada “Molsa” que era una obra de teatre amb dansa i titelles. Ah! I divendres a la tarda, vindrà la mare de l’Aran per explicar-nos als Pops i les Meduses moltes coses sobre els nans i gegants. Ja us ensenyarem les fotos en el proper article!


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *