PRESENTEM ELS NOSTRES LAPBOOKS

Després d’una intensa investigació sobre els nostres grans amics ELS POPS, hem realitzat un lapbook per tal d’agrupar tot el nostre coneixement i poder explicar-lo a la classe. Els cinc equips han fet els seus lapbooks sobre ELS SENTITS DELS POPS, POPS PER DINS I PER FORA, LA REPRODUCCIÓ, CÓM MENGEN I CURIOSITATS. Abans d’exposar-los, vam decidir entre tots els criteris o pasos a seguir per fer una bona exposició i així saber d’avantmà cóm l’hem de fer. Cada equip ha presentat el seu treball i després tots hem valorat les exposicions en funció d’aquests criteris. Hem fet una bona feina!


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *