LA GIMCANA DE LES MEDUSES

Hola!
Aquí us deixem unes quantes fotos de la gimcana que Pops i Meduses vam organitzar per Taurons i Peixos Espasa amb motiu de la Setmana de la Natura. Quina feinada va ser organitzar-la! Vam haver d’estudiar el plànol del Parc Central que marca el recorregut per les més de 100 espècies d’arbres diferents que hi ha, pensar en els diferents recorreguts, barreges d’equips, dossiers…
Dos dies abans, vam passar per la classe de Peixos Espasa per explicar-la i el dijous 8 de juny per fi la vam poder fer. Què divertit! Inclús vam tenir estona per jugar i per fer un dibuix d’un arbre al natural.


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *