COMENCEM A ESCALFAR MOTORS PER SANT JORDI!

Hola famílies!
La classe de les Meduses ja vam començar a principis de setmana a escalfar motors per Sant Jordi amb els bookface que hem enviat alguns i que estan penjats al vestíbul de l’escola. Aquí els podreu veure. Ens reconeixeu?
Dijous passat, també ens va venir a veure la Tina Vallès, l’autora del llibre que ens hem llegit en castellà “Los post-its del señor No estoy”. Li vam fer moltes preguntes i ens va explicar com va començar a escriure, que li inspira…fins i tot, cosetes del seu últim llibre que està fet amb cartes o que també li han encarregat un conte de por. Ens va signar els llibres i les agendes!
A més a més, divendres al matí vam anar a visitar les paradetes de llibres de la plaça Santa Anna i vam poder triar i veure els llibres que ens agradarien. Finalment, a la tarda, vam fer racons literaris. Vam llegir una carta de Sant Jordi que diu que està cansat de fer-se l’heroi, un tres en ratlla molt literari o també vam descobrir per què regalem llibres per Sant Jordi.
Aquest cap de setmana a gaudir i envoltar-nos de roses i llibres. Que visca Sant Jordi!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *