TORNEM DESPRÉS DE LES VACANCES DE NADAL

Les vacances de Nadal ja s’han acabat i la tornada a l’escola ha estat intensa i plena d’emocions.Teníem moltes ganes de retrobar-nos amb els nostres companys i companyes, de compartir jocs i bons moments. Ens hem explicat les nostres vacances i hem gaudit de moments i activitats molt especials. Dilluns vam tenir la sorpresa de veure que els reis havien deixat regals a l’escola! Per la classe dels Conills han portat una balança per la cuineta i un joc de daus.

La tarda del dijous hem portat un conte i divendres una joguina de reis. Ens ho hem passat molt bé veient i compartint els contes i joguines.

Ha estat una tornada genial!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *