SORTIDA A LA GRANJA (P3)

Les balenes i els dofins hem passat un dia a la Granja Les Tanques de Viladecans. Allà hem gaudit d’un dia molt especial, en contacte directe amb un munt d’animals: la Porqueta Daisy, la Cabra Mercedes, el Conillet Bigotis, la Gallina Paulina, el Gall Pica-Culs i el Poni Nico.

Els nens i les nenes de la classe dels dofins han començat per raspallar al poni Nico i després fer una volta muntats a sobre del seu llom; mentrestant els nens i les nenes de la classe de les balenes han anat a conèixer als animals que estaven als seus corrals; els han pogut tocar i els han donat de menjar.

Abans d’anar a dinar tots els infants ja havien muntat al poni i conegut als animals.  En acabar de menjar, els monitors han fet la darrera activitat amb els nens i les nenes, anomenada “el món del cavall”; aquí han pogut descobrir on viuen els cavalls, què mengen i on fan exercici.

I tot jugant al pati de la granja ha arribat l’hora de tornar a l’escola. Hem arribat una mica cansats però molt contents perquè hem après moltes coses!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *