EXCURSIÓ A TOT CIRC

Avui dia 29 d’abril tots els nens i les nenes del Parvulari han anat d’excursió a Tot Circ (Copons).

La gran carpa es troba situada al mig d’un gran prat; allà els artistes del circ han rebut a tots els infants i els han portat cap al circ per començar fent els tallers de circ: malabars, equilibris, trapezi, maquillatge i disfresses, entre d’altres. Els nostres alumnes s’ho han passat d’allò més bé fent d’aprenents d’artista.

Després del dinar tots plegats han tornat a la carpa i s’han assegut a les grades per assistir a la representació de l’espectacle “Tasta Circ”, amb el que han gaudit d’allò més.

 Ha estat una sortida genial!

 


UN PLANETARI A L’ESCOLA

Durant tot el dia els infants de Parvulari han visitat un planetari mòbil situat al gimnàs de l’escola.

Allà hem après moltes coses sobre el cel, els estels, les constel·lacions, els planetes, el sol i la lluna.

En aquest petit vídeo us ensenyem com ha estat la nostra experiència

 

LA VELLA QUARESMA

Després de la celebració del Carnaval ha arribat el temps de la Quaresma.

El passat divendres la Vella Quaresma va arribar al parvulari i com cada any, vol que els nens i les nenes de P4 i P5 juguin amb ella.

Després de llegir la seva carta i tallar-li una cama, tots els infants van fer les proves que la Vella Quaresma els havia preparat al pati d’Educació Infantil.

Ens ho vam passar d’allò més bé.

 

SORTIDA A LA GRANJA (P3)

Les balenes i els dofins hem passat un dia a la Granja Les Tanques de Viladecans. Allà hem gaudit d’un dia molt especial, en contacte directe amb un munt d’animals: la Porqueta Daisy, la Cabra Mercedes, el Conillet Bigotis, la Gallina Paulina, el Gall Pica-Culs i el Poni Nico.

Els nens i les nenes de la classe dels dofins han començat per raspallar al poni Nico i després fer una volta muntats a sobre del seu llom; mentrestant els nens i les nenes de la classe de les balenes han anat a conèixer als animals que estaven als seus corrals; els han pogut tocar i els han donat de menjar.

Abans d’anar a dinar tots els infants ja havien muntat al poni i conegut als animals.  En acabar de menjar, els monitors han fet la darrera activitat amb els nens i les nenes, anomenada “el món del cavall”; aquí han pogut descobrir on viuen els cavalls, què mengen i on fan exercici.

I tot jugant al pati de la granja ha arribat l’hora de tornar a l’escola. Hem arribat una mica cansats però molt contents perquè hem après moltes coses!

 


EL TALLER DE L’AIGUA A P4

ENS HAN EXPLICAT EL CONTE DEL VIATGE DE LA GOTA D’AIGUA BALI, COM ESTA DINS DEL NÚVOL, QUAN PLOU CAU A LA TERRA A DIFERENTS LLOC, COM VA ALS RIUS, MARS I COM S’EVAPORA I TORNA AL NÚVOL. HEM FET UNA TITELLA DE TOTS ELS ELEMENTS QUE SURTEN AL CONTE I DESPRÈS L’HEM REPRESENTAT EN UN BONIC TEATRÍ. ENS HA AGRADAT I HEM GAUDIT MOLT.

 


L’HIVERN

Els nens i les nenes de P3 estem decorant el nostre passadís i les nostres classes amb motius de l’hivern.

ninot_neu

Entre tots i totes hem fet un ninot de neu gegant i l’hem penjat al nostre passadís… i per a que no estigui tan sol, al racó de sorpresa cadascú de nosaltres ha dibuixat un ninot de neu  amb pintura.

deco_nadal

També hem parlat de com és d’important la roba d’abric quan som a l’hivern i fa fred: què fariem nosaltres sense guants, gorros i bufandes? Així que hem fet servir aquests motius per decorar les nostres classes; entre tots hem pintat gorros, guants i bufandes gegants i les hem penjat als nostres vidres per fer bonic. Mireu, mireu, què bé treballem….

  

VOLEU VEURE COM HA QUEDAT?

deco_hivern

deco_hivern_2