TEATRE:LA PASTISSERA I ELS FOLLETS

follets_1

 

Els nens i les nenes de P3 i P4 han anat al teatre a veure l’obra “La pastissera i els follets”. Aquest és un espectacle que va dirigit principalment als més petits.

follets_4

 Un bon dia la Neus, la pastissera, nota que a l’obrador hi passen coses estranyes i es neguiteja perquè pensa que potser hi han ratolins. Però el que realment passa, és que hi han uns follets que des de fa molts anys viuen en aquella pastisseria; allà tenen el seu món, dormen , treballen, juguen i es diverteixen.

follets_2

Després de moltes peripècies , la pastissera i els follets decideixen que serà millor no fer-se la guitza i junts col·laborar per a fer uns pastissos que tan sols es puguin trobar a la pastisseria de la Neus ,” els pastissos de fer riure”.

follets_armari

Escenes divertides, musicals, altres més intimistes, la manipulació a vista dels entremaliats follets i la relació que estableixen amb la pastissera fan d’aquest, un espectacle dinàmic i atractiu tant pels més petits com per als més grans.

follets_fent

La posta en escena està pensada per a que els nens puguin reconèixer fàcilment l’ espai on es desenvolupa l’ acció, l’obrador d’una pastisseria , amb tots els elements que s’hi poden trobar.

follets_xuxo


follets_forn


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *