COLÒNIES DE P5 A CASTELLNOU DEL BAGES

Els passats dies 22 i 23 de maig, P-5 vam anar de colònies a Castellnou de Bages, on la temàtica principal va ser “Terra a la vista”, tema relacionat amb el món dels pirates.

Les activitats que ens vam ajudar a endinsar-nos en aquest fantàstic món van ser les següents:

En arribar, i després d’esmorzar, ens vam instal·lar en aquest nou espai, per després dividir tot l’alumnat en tres grups: “Els catorze pirates”, “Les caravel·les de Foc” i “Les Plomes”, junts eren la tripulació que ajudaria al Capità Xaloc a descobrir la pista del fantàstic tresor que estava buscant…Poc a poc descobríem l’ambientació.
A continuació, vam dinar i després van realitzar jocs que ens vam ajudar a descobrir l’entorn. A la tarda, vam gaudir amb el taller del “Cofres”, on cada infant decorava el seu cofre de tresors com més li agradava.

Tot seguit, i una vegada vam sopar, es va portar a terme un “Joc de nit exterior”, el qual tenia com a fil conductor “Els Estels”. Esgotats però molt contents pel fantàstic dia que havíem viscut, vam decidir anar a dormir, era el moment d’escoltar el conte de bona nit…

L’endemà, i després d’esmorzar, vam gaudir d’un taller de disfresses i maquillatge, el qual ens va permetre conèixer i viure els personatges del conte mogut, narració que ens va permetre descobrir on estava amagat el “Cofre de Tresors que tan buscava el Capità Xaloc”…

Aquests màgics dies finalitzaven dinant tots junts i acomiadant-nos d’aquesta ambientació. Feliços tornàvem a l’escola.

One thought on “COLÒNIES DE P5 A CASTELLNOU DEL BAGES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *