Ed. Primària

L’oferta educativa del CdA Juneda per Educació Primària es basa en el programa “El cicle de la granja”, en que un grup d’àmbits de treball es relacionen entre ells a través de connexions que són possibles gràcies el treball humà, la zona climàtica en la que vivim i tots aquells recursos que la natura ens proporciona.

el cicle de la granja CdA Juneda-Obagues A3

Partint d’aquesta idea, el CdA Juneda proposa treballar des de dos punts de vista diferents, en funció de la durada de la vostra visita.

  • Sortides: tenen la durada d’un sol dia. La nostra oferta de sortides va estretament lligada a la realització d’un IPL (itinerari de la Plana de Lleida). Trobareu una explicació d’aquestes sortides, així com tot allò que implica a nivell de treball previ i preparació, en aquest enllaç.
  • Estada al CdA: pot durar de dos a cinc dies. En aquesta estada, treballarem el cicle de la granja des de diversos àmbits per entendre tot el que és necessari per gestionar una petita explotació agropecuària. Una estada implica, a nivell previ, una trobada de coordinació i una programació conjunta al llarg del curs, per així poder aprofitar al màxim la realització de tallers i itineraris durant els dies que estareu al CdA. Trobareu una explicació de les modalitats d’estada que oferim, així com tot allò que impliquen a nivell de preparació, en aquest enllaç.

Si creieu que aquesta oferta encaixa amb el vostre treball al centre, podem fer que els alumnes visquin tota una experiència d’aprenentatge. Treballem junts?

bloggif_573a286d4ebb7

Per qualsevol dubte, aclaració o consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.