Últim dia

Ahir vam acabar l’escola. Hi ho vam fer anant d’excursió al parc solar i a la depuradora d’aigües residuals. El senyor Domingo Torreblanca ens va fer de guia entre més de 800 enormes plaques solars i ens va explicar les seves característiques. Ens vam quedar impressionats del tamany del parc i de la quantitat de plaques, encara estan en fase de construcció. A l’acabar vam caminar fins la depuradora i allí ens esparaven els seus responsables, Sr Albiach i Sr Martos, que ens van fer una visita per les instal·lacions tot excplicant als alumnes el funcionament i els avantatges de la depuradora. Finalment ens van oferir un aperitiu. Vam tornar a l’escola amb l’autobús municipal. Vam acomiador-nos dels alumnes tot desitjant-los bones vacances i sort pel proper curs, ja que deixen l’escola i van a l’institut.

This album is powered by BubbleShareAdd to my blog

Leave a Reply