ANDE, ANDE, ANDE, LA MARIMORENA

Us preguntareu que hi fa aquí un villancico castellà, doncs, és molt simple, per aquelles coses que tenen els nens, portem una temporada, després de Nadal, que ells mateixos, espontàniament, canten aquesta cançó, que, per cert, no se la saben bé. Els hi he dit que se l’ensenyaria correctament i aquí la teniu.

Es ben curiós com els nens capten aspectes molt emotius, simpàtics o de bones vibracions, en les cançons (a banda de que ho fan en altres àmbits). Vull comentar un altre exemple d’una cançó que cantem a la classe que es diu: ‘El carrer més alt’. Doncs, bé, el fragment que diu: ‘passa un cavall blanc tot plè de corones, trenca confits i a mi no me’n dóna’, els té veritablement fascinats (a mi també, no penseu!).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *