VISUALITZACIONS&RELAXACIÓ.

Vull comentar-vos una pràctica a Ed. Inf. que a mi em funciona bé.

Al entrar a la tarda, asseguts a la cadira, fem unes visualitzacions de la manera següent i us poso un exemple que es la millor manera d’entre-ho.

Simulem que anem en un tren, els nens fan veure que dormen, jo vaig fent el soroll de les vies.(Si és un dia especialment mogut, passo un a un i els acarono el cap lleument). Fem veure que anem tota la classe d’excursió. Al passar un túnel, el tren toca el xiulet, i en sortir simulen que es desperten tot estirant braços i fent-nos diversos automassatges, ens freguem la cara(si treballem la cara o depen de com estiguin, podem repassar les diferents parts), després els braços, que simulem són de plastilina i els apretem i relaxem, després el cos, el tronc, les costelles, la panxa, el culet, els genitals, les cames són de fang, fem igual que els braços, i els peus.

Llavors representa que ja estem preparats per sortir del tren, simulem que arribem a una estació i en funció de l’època anem a un lloc o un altre:  si es la tardor passegem pel bosc,  si és al Nadal anem a esquiar o a trepitjar neu, si al caranaval anem disfressats a una festa o una comparsa. S’amaneix al gust i els interessos de cadascú.

Bon viatge per la imaginació i la improvització!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *