El canvi horari

Avui tots els alumnes que participen en VOLTEM PEL MÓN ( que en som gairebé 40!) ens hem reunit a la Biblioteca de l’Institut per escoltar les explicacions d’un professor del Seminari de Física i Química.

El Toni Valls ens ha dedicat una hora per explicar-nos, de manera clara, la diferència horària del món. Així, hem pogut entendre el que li va passar al nostre amic Foggs. Ha estat molt interessant perquè a través d’aquesta pàgina hem pogut comprovar quina hora era en altres països!

A més a més, ens ha explicat quina part del món és més calorosa i perquè. I hem pogut comparar com de diferents són els nostres països!

Bé, aquí us deixem un recull de fotografies de la sessió d’avui… GRÀCIES TONI!

TONI VALLS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *