1ª avaluació

Feina principi del trimestre i vacances

la noia del tempsLes persones que han suspès han de fer:

 1. passar al bloc les redaccions i dictats que els faltin amb la corresponent correcció de les faltes i guardats en les categories corresponents. (abans del dia 10 de gener)
 2. Fer una prova de separació de síl·labes, d’accents i/o dièresis del 12 al 14 de gener.

Feina aquesta setmana i vacances:

 • Fer dues redaccions: 01 Descripció d’una persona, 02 Descripció d’un poble. L’extensió com sempre de 100 paraules i recordeu que descomptem 0,5 punts per falta. La primera redacció abans del dia 20 de desembre
 • A sota d’aquesta mateixa pàgina (primera avaluació) deixeu un comentari escrit sense faltes i amb les paraules completes sobre què us ha semblat la primera avaluació i quines coses us han interessat més i quines coses canviaríeu (unes 50 paraules mínim). Podeu obrir debat amb les propostes d’altres companyes o companys)
 • Comprar-se el llibre: PIQUER, Eva. La noia del temps. Editorial Cruïlla. Del del 12 al 14 de gener farem una activitat oral on explicareu el que heu llegit del llibre i el que us agrada i el que no. Haureu de presentar la Fitxa de lectura l’última setmana de gener i en fareu una prova oral la primera setmana de febrer.
 • Feina voluntària (per treure notable o excel·lent). Un diari de vacances amb un mínim de 5 entrades d’un mínim de 50 paraules per entrada)

La feina de l’avaluació i la programació de les proves la trobareu en la fitxa que podeu obrir amb un document de word i que és diferent per cada classe. La feina que hi ha programada per cada setmana l’heu de fer sense necessitat que el professor o professora us ho digui.

feina de primer A

feina de primer B

feina de primer C

feina de primer D

60 thoughts on “1ª avaluació

 1. morad

  02 de Gener 2009 @ 23:30

  Aquest avaluació he apres molt i no faig tantes faltes com avans. La majoria de temps estem paant de temes importants.M’han agradat molt les activitats que hem fet.M’agradaria molt camvia la pissarra perque no es veu bé.

 2. avila

  Hoolaaaaa!!

  aquest trimestre no m’agradat gens perque a suigut molt aburrit.

  esperu kque el seguent sigui mijor

 3. aicha

  Holaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
  doncs jo crec que aquest primer trimestre no ha sigut com una classe per que no em pugut fer moltes bromes y a agut moltes interrupcions. Pero espero que aquest trimestre sigui mes divertit y que no hi agi mes interrupcions.
  El que mes me a interessat a sigut allo de fer la grabacio sobre la violencia del genere.
  El que camviaria nose pero de mi cambiaria la meva actitud.

 4. lucia valero

  Aquesta avaluació he aprés molt, i no asigut ni aburrit ni divertiti per ami normal.
  El trimestre que espero que sigui una mica millor.
  🙂

 5. paula

  Hola!!!
  jo crec que aquesta evaluacio a sigut molt aburrit perque no m’agradat molt es molt aburrit esperu que el segon trimestre sigui molt divertit i que e apres moltes coses pero crec si fos una mica mes divertit seria millor

 6. Gerard Albo

  Aquesta avaluació m’ha anat molt bé no he tingut problemes, menys l’ultim dia hem vaid barallar amb el professor. Però ja esta tot arreglat.Espero que aquesta avaluació vagi molt bé

 7. aylen

  a mi no m’ha agradat res aquesta evaluacio no m’ha agrdat com em treaballat ni lo que em fet yo crec que tendriam que trevallar d’un altra manera i fer unes altres coses

 8. Laietta!! *Laia Santamarta 1r d'Eso B

  Hola a tothom!!!
  Se que ja hem tornat de les vacances però es l’unic cop que he pogut ficar-me a l’ordinador una estona.
  El tema dels robatoris m’ha afectat perquè al me col.legi també se’n feien pero no tan grans(Un mòbil i no me’n recoro si també van ser unes claus). M’agradaria que tot es sol.lucionès.
  M’han caigut molt bé els profes: La Sònia, el Xavi, el Arturo, La Berta,i els demès… també pero no es igual!
  Canviaria la forma de posar els deures… En poseu molts!!!(Sobretot de català de vacances)

  Molts petons a tothom!!!

  Laia Santamarta Calero
  1r d’Eso B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *