wordle i tipewith.me

wordle i tipewhitme, dos recursos molt interessants per a les TIC a l’aula.

/linies-del-temps/

Llegit a ReportEducació:

“La línia de temps, també anomenada fris cronològic, és un sistema de representació gràfica de la successió del temps històric. És una bona eina per a identificar les diferents categories temporals: ritme, simultaneïtat, canvi, continuïtat, successió i duració.
La línia de temps o fris cronològic és un procediment força usat a l’aula, especialment en àrees com Coneixement del medi: natural, social i cultural a primària i matèries com Ciències socials, Història, Geografia, Història de l’art a secundària obligatòria i Batxillerat.
Dipity és un aplicatiu que permet la creació de línies de temps interactives, gràcies a la incorporació d’elements multimèdia (vídeos, fotografies, mapes, gràfics, textos, enllaços…).
En un moment que s’està parlant de la digitalització dels continguts curriculars, és bo donar a conèixer algunes eines i instruments d’interacció oberta que han de permetre al professorat la creació dels seus propis materials. Dipity n’és una d’aquestes eines.”

Aquí tenim el tutorial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *