Capgrossos de gamma extra!!!!

Després d’un any de tenir el bloc aturat, i havent estat a punt de fer-lo desapareixer més d’una vegada, avui no me’n puc estar de fer-lo reviure.

Ha estat gairebé un any sabàtic mirant els castells des de la barrera, per motius que ara no venen al cas recordar, però la tornada a mig gas (gràcies Laura!) ha culminat amb la gran diada de Tots Sants d’ahir a Vilafranca.

La gran torre de 8 sense folre dels verds (castell gairebé utòpic que van descarregar amb gran mestratge), ens va esperonar per poder completar (a la tercera va la vençuda) la nostra torre emmanillada de gamma extra.

15 anys han hagut de passar per que una colla, a banda de les del G-4, descarregués un castell d’aquesta categoria. En els 14 anys de vida dels Capgrossos, només s’havien vist castells d’aquesta envergadura per part de les dues colles de Valls, Castellers de Vilafranca i Minyons de Terrassa.

Des de la meva posició a terços a estat un castell increible. En cap moment em perdut la mida (Meli ets un crak!). Hem treballat lo just per mantenir-lo fermat. El folre ha treballat com si estigués a terra (la pinya era de formigó!). Les manilles han estat magnífiques. Personalment he treballat molt més fent de segon al tres de nou, i recordo haver patit més en algunes torres de vuit que no pas en aquest mega castell. Increïble.

No vaig poder aguantar les llagrimes, igual que la majoria de capgrossos.

Tot plegat a valgut la pena.

Us estimo!!!!

2d9fm

Foto de Xavier Saborido

2 thoughts on “Capgrossos de gamma extra!!!!

 1. Un de Lleida

  Francament, semblava que fos la 25ena que feieu.

  Penso que molt positiu i necessari posar en Joan a terços.

  Enhorabona, us ho mereixeu i sou exemple a seguir per a molts.

  Ara a assaborir-ho i a buscar (si es que no venen sols) nous reptes!

  Salut!

 2. Meli

  Al baixar d’aquesta colossal construcció vaig mirar enrere i tot havia encaixat. Xino eres una de les peces que ens feia falta per afrontar aquest castell i així s’ha demostrat. No només en 2d9fm sinó per l’estabilitat que enguany li has donat al 3d9f i la final incorporació al 5d8 de futur.
  Gràcies per esmentar-me en aquesta reflexió tant emotiva.
  Tu si que ets un crakc!.
  Una abraçada i fins aviat!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *