LA MOSTELA

FOTO D’UNA MOSTELABGHJGHJGFHJBHFW

CARACTERÍSTIQUES:
La mostela és un mamífer de mida petita.
Els mascles són més grans que les femelles.
El seu cos és allargat amb les potes molt curtes.
Té el pèl curt de color marró i blanc.

HÀBITAT:
Se la pot trobar a qualsevol lloc.

ALIMENTACIÓ :
Caça raolins, talps, ocells, rèptils i animals invertebrats.

COSTUMS:
Caça tant de dia com de nit solitàriament.
Camina fent bots curts.
És molt curiosa i nerviosa. De tant en tant s’aixeca damunt les potes posteriors i inspecciona el terreny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *