JA FA UN ANY DE L’AVENTURA DELS BLOCS!!!

Aviat farà un any del meu primer escrit a un bloc i va ser per parlar de la Cuita al sol 2008.

 La veritat em feia molta il.lusió aprendre una cosa nova i aventurar-me amb els blocs.

 Aquest bloc del Racó de la Vall Ferrera és més personal. En tinc un de l’escola on treballo on aquell sí que he practicat durant aquest curs 2008-2009 amb els alumnes,  si el voleu veure us poso l’adreça: http://blocs.xtec.cat/ceipdalins/

Tornat a la Cuita, ja la tornem a tenir aquí, l’edició 2009 que aquest any s’escau en dissabte 6 de juny i diumenge 7 de juny. El dia 20 d’abril ja han obert les inscripcions  i s’han de fer via Internet: http://www.feec.org/Activitats/inscripcions.htm   El pagament de la inscripció s’ha de fer al compte 2081-0576-42-3300001344 indicant nom i cognoms, el Nº de preinscripció i si es dormirà, o no, al Càmping Pica d’Estats. No es pot considerar ningú inscrit fins haver rebut el CEL el pagament i sortir al llistat d’inscrits penjat a la nostra web.  Caldrà presentar el resguard d’ingrés el dissabte 6 de juny al lloc de recepció de participants i també caldrà presentar la llicència en el moment de recollir el dorsal. 

PREU INSCRIPCIÓ:Federats (FEEC C/D, Fedme, Fed. Andorra, Fed. Triatló, Fed. Orientació): 40 €, Fed FEEC A/B: 45 € (inclou l’assegurança temporal).No federats: 50€ (inclou llicència i assegurança temporal).Cuita el Sol Jove: Menors de 18 anys durant l’any: 20 € federats FEEC i assimilats, 30 € pels no federats.  

 

Per més informació: www.cel.cat  

Esperem que vagi molt bé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *