Jocs tradicionals

  Amb els alumnes de 1r i 2n hem portat a terme la unitat dels jocs populars i tradicionals. A través d’aquests jocs els alumnes d’una manera distesa i divertida poden entrar en relació amb els altres i conèixer la seva cultura i tradicions.

 

Aquesta és una recerca dels jocs més paracticats a les nostres terres, pot passar que algú conegui el joc amb un altre nom, o que hagi jugat d’una altra forma, ja que la pràctica del joc canvia segons els jugadors, el lloc on es desenvolupi, les regles…

 

L’objectiu principal d’aquestes sessions és motivar als alumnes a jugar a jocs que en altres èpoques van ser populars i ara són considerats tradicionals, i també a què s’informin sobre els jocs populars als que jugaven els seus pares o avis als seus pobles o barris al mateix temps que escoltar o anotar allò que els expliquin, i poder divertir-se jugant-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *