INFORMEM-NOS

 

En aquesta pàgina anirem realitzant un recull d’aquelles informacions rellevants que facin referència a l’activitat física en general.

L’activitat física, l’exercici físic, l’educació física, l’esport… són termes que moltes vegades utilitzem per designar una mateixa cosa però que entre ells tenen diferències significatives.

Tot i això si que cal mencionar que en la seva globalitat tenen un mateix fil conductor que és la importància d’aquests conceptes en la SALUT de qualsevol individu.

Tot seguit us mostrem tot un document, que pensem que en línies generals i des d’una vessant més lúdica en fa un recordatori de la importància de l’activitat física per tal de gaudir d’una bona salut de manera integral és a dir des de l’àmbit social, psíquic, físic…

 
 

 

Aquest concepte l’hem de tenir molt present en aquestes edats en què treballem ja que hem d’intentar que els alumnes agafin l‘HÀBIT DE REALITZAR ACTIVITAT FÍSICA per tal de què en edat més avançada el mantinguin. I d’aquesta manera gaudeixin de tots els beneficis que els aporta la realització de qualsevol activitat física.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *