ELS ALUMNES DE 2n A i 2n B FAN TEATRE!

Els alumnes de 2n, després de molts dies d’assajos i de treball, han pogut veure el fruit de tots els seus esforços, ja que han fet unes representacions molt boniques!

Hi ha hagut un total de quatre obres representades: El cargol i l’herbeta de poliol, La rateta que escombrava l’escaleta, El Flautista d’Hamelí i Els músics de Bremen.

En aquestes obres, hi hem pogut veure tots els alumnes i, a més d’interpretar, també han hagut de cantar i fins i tot ballar!

Volem felicitar-los de tot cor a tots per haver treballat tant i per haver fet possible aquestes obres de teatre tan ben fetes!!

 

 

8 thoughts on “ELS ALUMNES DE 2n A i 2n B FAN TEATRE!

 1. NOLAN I LAYNA

  Hola Isabel el teatre ho vam fer molt bé els companys també felicitats!!!

 2. MONTSERRAT GARCIA GUTIERREZ

  Les vostres obres de teatre han estat brillants.Heu treballat de valent!Aquest esperit artístic és un regal per l’escola.
  Moltes felicitats a tots i a totes!

 3. Etienne

  Hola Isabel m’agradaria fer un altre obra de teatre a 3er. M’ho he passat molt be.

 4. Paula rodriguez gomez

  Hola Anna man agrada mol las 2 obras de teatra al pau al didác al Oscar I al juan quina por jajaja pobres llares al asa el gall el gos I el gat li flan cada cosa pobres padres gua gua gua deu un pato

 5. Naia Aubia

  Hola Anna! M’ha agradat molt fer de narradora a l’obra de teatre i si el professor o professora que tinc l’any vinent preparen una altra obra, voldré tornar-ho a ser.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà