FINAL DEL PROJECTE “ELS SECRETS DELS DINOSAURES” DE 2n A

 

 

Avui els nens i les nenes de 2n s’ho han passat d’allò més bé, veient els seus pares asseguts a les cadires de la seva classe. Algun papa fins i tot ha hagut de fer contorsionisme per encabir-se en una cadireta massa petita per a ell…

Però finalment tothom ha quedat molt ben assegut i hem gaudit tots plegats d’una sessió de final de projecte molt animada i plena de sorpreses.

Primer els pares han visitat l’exposició i la maqueta de dinosaures que els nens i les nenes havien preparat a l’aula del laboratori. Cada nen i cada nena ha fet de guia per explicar als pares els treballs que han anat fent al llarg del projecte.

Després els hem acompanyat a la classe i els hem sorprès amb una cançó que han inventat uns nens amb una música molt coneguda, que parla de la història d’un dinosaure anomenat Snappy i que ha esdevingut la nostra mascota al llarg de tot el projecte.

Seguidament i després de molts aplaudiments, hem passat el vídeo de tot el procés de construcció de la maqueta, que els nostres petits reporters, Lucía i Raúl, van anar gravant i filmant després de cada dia de treball. En aquest vídeo, que podreu veure aquí mateix, també s’hi pot escoltar la cançó i s’hi poden veure algunes fotografies de la maqueta acabada.

Finalment, per acomiadar els pares, els hem ofert un gran pastís amb un dinosaure molt bonic. Però no, no patiu, el pastís no tenia gust de dinosaure, sinó d’una xocolata molt i molt bona. Cada nen ha tingut també una galeta en forma d’ou de dinosaure.

Així, d’aquesta manera tan original i bonica, hem pogut gaudir d’una estona plegats, alumnes, famílies i mestra, per acomiadar un projecte que ens ha encantat a tots i amb el qual hem après moltes coses interessants. I, gairebé, perquè estem ja a la recta final del curs, acomiadar també aquests dos anys d’aprenentatge i camí en comú, amb aquests alumnes tan fantàstics!!


GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES PER LA GRAN COL·LABORACIÓ QUE SEMPRE ENS HAN OFERT!!

I UN AGRAÏMENT MOLT ESPECIAL A LA JESSICA, QUE ENS HA AJUDAT AMB LA MAQUETA I QUE, PRECISAMENT AVUI, NO HA POGUT VENIR. SEGUR QUE LI HAGUÉS AGRADAT MOLTÍSSIM PARTICIPAR D’AQUESTA TROBADA, PERÒ… UNA COSA MÉS URGENT HA RECLAMAT LA SEVA PRESÈNCIA… O MILLOR DIT UNA “COSETA PETITONA”. UN PETÓ MOLT GRAN JESSICA!!

SEGUIU INVESTIGANT, EXPLORANT I DESCOBRINT MOLTS MÉS PROJECTES!!

HEU ESTAT UNS EXPLORADORS DE PRIMERA!! TAN BONS COM LA MATEIXA MARIANA PONTS!! 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9lqNLa2GZmU[/youtube]

29 thoughts on “FINAL DEL PROJECTE “ELS SECRETS DELS DINOSAURES” DE 2n A

 1. ABRIL

  Hola Anna!!! Soc l’Abril de 2n A . M’ha agradat molt les fotos i els comentaris sobre l’exposició dels dinosaures.
  Me’n va agrada molt el pastis i les galetes eren molt bones.
  I a tu et va agradar la bata nova de record de la classe dels exploradors de l’illa del tresor!!
  Desitjo que si.

  Petons i una abrasada Abril

 2. Lucia Fernandez

  Hola Anna, soc la Lucia Fernandez, m’ha agradat molt fer la maqueta dels dinosaures amb la meva mare , que es diu Jessica i no Jennifer!! Va quedar molt be gracies a tots els companys de la classe. Tambe em va agradar molt el pastis i les galetes de dinosaures. El video i la canço ha quedat molt be, als meus pares els ha agradat molt.
  Un peto i una abraçada.

 3. Pau Lastra González

  Hola Anna! Soc el Pau, el pastís i les galetes eren bonísimes, moltes gracies!
  El que més hem va agradar va ser cantar la cançò del dinosaure Snappy.
  Fer la maqueta va ser molt divertit, jo vaig fer un dels volcans.
  Els meus pares es van quedar sorpresos, els va agradar molt el projecte.

  Adéu i fins un altre….

 4. ANNA SANEGRE SORRIBAS Post author

  Ooooh!! Lucía, mil perdons per haver-me equivocat amb el nom de la teva mare!! Tinc tants noms al cap que ja no sé què escric!! Ho sento molt de veritat. Digues-li a la Jessica que em perdoni… o… és Jennifer… (jeje, és broma!)
  Anna

 5. Óscar

  bon dia anna m agradat moltisim sou genials la maqueta habia cedat de maravella molts petons.

 6. Anna algaba

  Soc L’Anna. M’agradat molt fer el projecte, a sigut divertit. Gracies a la mare de la Lucía per la seva ajuda. Les galetes eren molt bones i el pastis molt maco. El meu pare diu que era molt bo,. Gracies y petons.

 7. marina

  Hola Anna m’agradat molt les fotos i la galeta pero la meva germaneta s’ ha menjat mitja galeta pero
  m’ha donat una mica i estava molt bona. El que mès m’agradat a sigut la canço i
  la meva mare ès va emocionar.

 8. Didac Gines

  Hola Anna al meu pare i ala Soraya li an agradat molt el pastis del projecte dels dinosaures i també li a ancantant molt la maqueta!!! petons Didac 🙂

 9. Lucia Casares

  Hola Anna soc la Lucia C. M’ agradat molt fer el projecte i les fotos amb tots vosoltres i amb la mare de la Lucia F. Adeu Anna. T’estimo molt. Petons

 10. Alan ortíz Gómez

  Hola anna magra datos la maqueta y el dinosaurio y la caso de esnapi adeu anna

 11. Paula.l.

  Hola Anna sóc la Paula.l. em va agradar molt fer la maqueta, jo vaig fer un dinosaure ,m´agraden molt .
  Els que mes m´agraden son dos , el brontosaure i el triceratops
  Aquell día m´ho vaig passar boomba, el pastis estava bonissim

 12. juan francisco vegas avila

  HOLA ANNA SOY EL JUAN VEGAS… la verdad es que me a gustado mucho participar en el proyecto de la maqueta de los dinosaurios…ha sido una muy bonita experiencia el aprender sobre estos habitantes que vivieron aquí hace millones de años…también me agrado mucho la ida al museo de los Dínosauríos fue un paseo…muy instructivo. doy las gracias a la madre de la Lucia Fernandez por su valiosa ayuda…también agradezco las galletas y el pastel. que por cierto estaban muy ricos….Muchas Gracias a todos los que hicieron posible…este proyecto…Gracias Señorita Anna…

 13. juan francisco vegas delgado

  Perdone Anna es que me he equivocado al poner los apellidos…he puesto los dos apellidos del Papa…Soy el Juan Vegas Delgado…el Correo electronico si que es Vegas Avila que son los apellidos de mi padre…

 14. ABRIL

  Hola Anna soc l’Abril,he vist el bloc una altre vegada perquè no sabies si m’avies contestat sobre lo de la bata nova.

  Petons i abraçades Abril

 15. Paula rodriguez gomez

  Hola Ana á mi al video a ba fer por ar gua gua al papa u ba grava va fer motas fotos si bolsa que te las pasin al pastis al papa am ba dir que el pastis estaba vunisim I el tiet ba dir que las galeras estaba molt bonas un Bon patos te estimo

 16. ABRIL

  Anna ja sóc a casa acabo d’entrar perquè el meu germà a fet una prova de futbol.I li he dit corrents al meu pare que si em podia connectar-me
  al bloc de la nostre escola CAN SERRA!!!!!. I ara mateix ha arribat d’una prova d’anglés. Adéu ja me’n vaig a sopar amb el meu cosí.

  Una abraçada ABRIL

 17. ANNA SANEGRE SORRIBAS Post author

  Abril, la bata nova em va encantar!!! Me la posaré sempre!!! Serà un record fantàstic de tots els exploradors i exploradores. Si no la porto encara és perquè em venia una miqueta gran i me l’estan arreglant. Si no la tinc per aquest curs, segur, seguríssim que me la posaré per al curs que ve i encara que no estiguem a la mateixa classe, em veureu pels passadissos amb la bata posada i així pensareu “què bé ens ho vam passar a 2n!!”.
  Moltes gràcies a tothom!!
  Anna

 18. paula rodriguez gomez

  hoal ana on astas on aniras de bacanses !!!!!!! ¿com astas? ¿i las tebas filles?que pena ce no at tanim a tarser ets la millor mestre de el mon ¿as utilitsat la taca i al bloc de notes? deu manbax a durmir bona nit deu!!!!

 19. Abril

  Hola Anna estic de vacances a un hotel que es a sant Carles de la Rapita. Adeu ara vaig a sopar a un restaurant.
  Petons!
  Abril Esteban

 20. Abril

  Anna aquest cap de setmana vam anar a pescar amb uns pescadors amb la seva barqueta!!!! a Sant Carles de la Rapita, el seu fill es deia kevin ,la mare es deia Ciara ,el pare es deia Agusti. Avui ens anirem del hotel amb molta pena pero m’esperen les meves amigues de la picína. Adeu Anna fins un altre dia.

 21. ABRIL

  Hola Anna, estic a casa amb la meva cosina Judith i el seu amic Kevin. Ara baixarem a la piscina.
  Una abraçada i fins un altre dia.

 22. Abril

  Hola Anna. Ara estic a casa.I es el aniversari de la meva cosina. La Judit.petons Abril

 23. Anna

  Hola Abril!! Veig que has anat escrivint molts comentaris i me n’alegro molt!!!!
  Estic molt contenta de saber coses de tu!! Jo he estat bastant desconnectada durant tots aquests dies, però ara ja torno a ser a casa amb les piles ben carregades i a punt per començar un nou curs. Una abraçada ben forta per a tu i per a la teva família i també per a la resta dels nens i nenes que també han posat comentaris. Ens veiem aviat!
  Anna

 24. Anna

  Hola Abril!! Què tal per Menorca? Quines platges tan boniques oi? Segur que has nedat i explorat per totes les cales i racons!! Jo tinc moltes ganes de veure’t a tu i a tots els exploradors de l’illa del tresor. Aquest any no estarem junts, però ens veurem igualment i, a més, us deixo en molt bones mans!!! Que tinguis un bon començament de curs i ens veiem demà!!

 25. ABRIL

  Hola Anna!! ara estic a casa. I li he dit al meu pare si em podia conectar al bloc del nostre cole.I m’ a dit que si i jo m’ e posat al ordinador.Anna tinc por ja em fet el nostre primer examen.Bueno fins un altre dia adeu!!
  : )

 26. Anna

  Abril!!! No has de tenir por. Estic segura que trauràs molt bona nota, no en aquest examen, sinó en tots!! Tu treballa i sobretot para molta atenció a les explicacions de la senyoreta i veuràs com tot anirà bé! Una abraçada per a tu i per a tots els exploradors de l’illa del tresor!!!

 27. paula rodriguez gomez

  Hola Anna, et trobo a faltar molt, de professora ets genial i també trobo molt a a faltar a la mariquita Paquita i a l’avia Visenta. Estàs molt maca Anna banana. Et recordes que el Dani Mesa Moralez et deia Anna banana?. A un examen de mates he tret un 7, diu la mama que es bona nota. Eras molt bona professora m’agradaria que tu em donessis classes fins a sisè. Jo ja estic a 3 tercer, cada vegada em faig més gran. T’estimo molt Anna et trobo a faltar molt moltíssim. Avui en angles em pintat amb els peus

 28. ABRIL

  Hola Anna!
  Com estas? Jo molt bé, estic molt contenta de estar a tercer pero em fa una mica de pena no estar amb tu. Avui hem fet un control d’ anglès i e tret un 9,2.
  I Tu? com estas? En tota l’ estona que he estat alla hem fet 3 controls. I t’ envio ara aixo per que he estat a l’anglès fins ara. Quan sortia m’entrestant el meu pare a estat comprant amb mi.
  Bueno m’en vaig a sopar.
  Fins un altre dia.
  Petons i abraçades ABRIL 🙂

  ABRIL. =)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà