ENS VISITARÀ L’ESCRIPTORA I IL·LUSTRADORA MERCÈ ARÀNEGA

Famílies!

Us volem convidar a venir a la biblioteca extraescolar, el proper dimecres dia 8 d’abril.

A dos quarts de cinc de la tarda i fins a quarts de sis, tindrem el goig de poder gaudir de la il·lustradora MERCÈ ARÀNEGA, que ens mostrarà com treballa per crear les seves il·lustracions i ens explicarà algunes coses per aprendre una mica més sobre aquest ofici tan emocionant que és donar vida als personatges dels contes.

La Mercè, a més, també escriu històries o sigui que de ben segur ens podrà explicar moltíssimes coses dels contes, que tant ens agraden.1%20BR[1]

I com que s’acosta Sant Jordi, a la biblioteca tenim molts projectes! També us convidem a venir el dia 15 d’abril a un CONTACONTES molt especial. No us volem desvetllar res, perquè sigui una sorpresa…

NO US PERDEU DONCS, AQUESTES DUES PROPOSTES DE LA BIBLIOTECA, QUE US PREPARAREM AMB MOLTA IL·LUSIÓ!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà