ALUMNES, FAMÍLIES, MESTRES I LA BIBLIOTECA “ESTEVE PALUZIE”…TOTS HEM FET “LA VOLTA AL MÓN”

El passat divendres dia 27 de març, els alumnes de 2n van fer una activitat de dinamització lectora, conjuntament amb la biblioteca Esteve Paluzie.

Després de llegir l’adaptació feta per Miquel Desclot, del llibre de Jules Verne “La volta al món en 80 dies”, i d’haver treballat per grups i també a casa, les diferents etapes del viatge que el protagonista de la història fa per aconseguir el seu objectiu, vam traslladar-nos a la biblioteca. 

Allà ens esperava un mapamundi gegant que, amb l’ajuda de la Maria José, la bibliotecària, va servir per anar plasmant tots els coneixements i experiències que els alumnes han anat assolint al llarg d’aquest “viatge” que hem fet a través de la lectura d’aquest clàssic.

Els nens i nenes van anar explicant tot el que havien après dels diferents llocs del món per on passa aquest excèntric personatge que és en Phileas Fogg i, a més, també van poder aprendre moltes més coses amb els llibres sobre Jules Verne que van trobar preparats, així com amb les explicacions que la Maria José ens va fer.

Els nens i nenes van poder obtenir, després del seu treball, els passaports d’exploserràtics, és a dir, el reconeixement que són els grans exploradors de Can Serra i que poden ja viatjar per tot el món, perquè els seus coneixements sobre el tema són molt satisfactoris. També els van organitzar un sorteig de lots de llibres i hi va haver dos guanyadors, un de cada grup classe.

Globus, caramels, una xapa amb el nom d’ “Exploserràtics“… Quantes coses que  van guanyar aquests vailets!! Però el més important, el millor premi, és que han gaudit d’una bona lectura, que de ben segur els acompanyarà sempre formant part del seu imaginari lector.

Una activitat que s’engloba dins del projecte dels exploradors que estem fent durant tot el curs i que ha relacionat famílies, alumnes, mestres i la biblioteca Esteve Paluzie amb la Maria José al capdavant d’aquesta experiència.

Un treball en equip que ha estat engrescador i que tan de bo puguem anar repetint!!

Us deixo l’enllaç al facebook de la biblioteca Esteve Paluzie on han publicat també la notícia.

https://ca-es.facebook.com/pages/Biblioteca-de-Barberà-del-Vallès/550751644987657

FELICITATS A TOTHOM I, EN ESPECIAL, A LES FAMÍLIES QUE TAMBÉ ELS HAN AJUDAT MOLT A BUSCAR INFORMACIÓ I A DOCUMENTAR-SE SOBRE LES CIUTATS, PAÏSOS, MONUMENTS I MITJANS DE TRANSPORT!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà