02-La nostra finestra oberta plenament a l’estímul social.-

Campanya testimonial i internacional…..

A FAVOR DE LA PLENA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ  EN LA COMUNICACIÓ, EN LA CREATIVITAT I EN LA COOPERACIÓ PER AL DIÀLEG, PER LA CONVIVÈNCIA I PER LA LLENGUA CATALANA DIGNA DE SER ACOLLIDA AMB TOTS ELS SENTITS .-

Els reconeixements públics estan també en crisi i els mitjans de comunicació donen sensacionalisme a notícies com que el fracàs escolar, de la violència i del mercantilisme de profit ocasional de fons obscurantista.

No sols demanem que els premis socials i de l’ducació es mantinguin sinó  fins i tot com a mostra de participació i de disposició tenim candidatures cooperants a punt.

Més que mai manca estímul social de les actituds i dels comportaments positius i també rebuig i marcar els límits de les actituds i comportaments que no tinguin com a valors els principis democràtics, el diàleg i els principis pacífics i els principis universals dels drets lingüístics de la comunitat sigui la que sigui catalana.

Tens a les teves mans una finestra oberta a la reivindicació pel mateix testimoniatge a la necessitat de l’estímul social i cultural del nostre país.

Com diu el neuròleg, premi Princep d’Astúries En Pablo Rudomin: la lluita per a sobreviure ens fa competitius, altruistes i solidaris, a la fi supervivents.

El candidat al premi del Balcó considera que la supervivència està en la nostra identitat, en la nostra capacitat de diàleg i en la nostra llengua de país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *