07.- Condicions de l’acceptació de ser candidat.-

En Josep Maria Ferran i Torrent ha acceptat ser candidat, per la raó que la seva persona és el vincle dels aniversaris, a més ja que això suposarà crear ocasions per a donar conèixer COOPERIS   wwww.cooperis.cat

És també una forma de donar a conèixer i celebrar aquests aniversaris:  de 35 anys de plena llibertat d’expressió, 25 anys de la fundació de l’associació CERADAI de Catalunya i 15 anys de la mort de Josep Maria Tarrasa i la seva labor en el món solidari.

En el cas de no guanyar es seguirà el nostre full de ruta especificat en l’article núm. 04 de COOPERIS www.cooperis.cat

http://blocs.xtec.cat/cooperis/2011/06/19/per-a-fer-de-forma-instantania/

En el cas de guanyar es farà la proposta a l’organització en el dia de l’acte del lliurament de convertir l’acte en un ESCENARI ORAL de testimonis cooperants, a més  l’import del capital del premi atorgat és distribuirà al 50 % en financiar la publicació del llibre dels  35 i 25 aniversaris PLENA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ PER AL DIÀLEG I LA  PAU  i l’altra 50% en financiar la creació de la Fundació COOPERIS   F.E.S. B “””Actes Mentals Públics per la Pau”, Fundació per a l’Estímul en la Superació de les Barreres amb Actes Mentals per la Pau.

En el suport a la iniciativa ciutadana Fundacional Estratègica Supera Barreres mentals per a la Pau i la Llengua . Tenimja un bloc difusor i promotor en construcció. de “””FES. B)))…http://blocs.xtec.cat/fesb/. I el Memorial Priorem a favor de l’esmentada fundació http://blocs.xtec.cat/mesb

“Ajuda a superar barreres sols així s’apren amb autonomia, no les eliminis pels altres, habitua a la dependència, fes B, dona ocasions per a què els altres identifiquin les seves barreres mentals, les limitin, eliminin i/o les superin de forma dialogant, col.laborativa i pacífica, així estàs contribuint a un món amb plena llibertat d’expressió i amb pau”. Nou programa: TOTS EN SOM CANDIDATS, dia 23 de juny, FM 101 i TV TDT canal núm. 70 en el territori del Tarragonès. Es repetirà el dia 30 de juny a les 18 hores.

Les principals barreres mentals són: la supèrbia, la ignorància, les creences fixes i inhibidores de capacitats personals i col.lectives, les supersticions i els prejudis. Aprendre a superar les barreres mentals és també el cami de la pau

Tot seguit clica aquí http://blocs.xtec.cat/candidat/page/2/  trobaràs els articles de:

06.- Adhesions digitals en representació d’entitats i models personals de difusió.-

05.-Recollim signatures d’adhesió personal en format paper.-

04.- Avui mateix s’ha assabentat de la iniciativa.-

03.- Calendari de la campanya de difusió i recollida d’adhesions.-

02.- Els motius de la candidatura.-

01.- Josep Maria Ferran, candidat al premi Memorial per la Pau 2011

Fer un comentari