MALA PATA

Bé, com ja sabeu estic a casa fent repós per causa d’un esguinç.

Però no m’oblido de vosaltres. Us he deixat penjat la solució del últim examen i també us penjaré exercicis extres dels temes 13 i 14.

No us preocupeu, que la majoria de feina ja estava feta i queda molt poc. Jo crec que podré ser pel repàs del examen final del bloc 2.

A més qualsevol dubte que tingueu em podeu escriure al meu correu ( li he donat a la Gemma Herrero).

En quant tingui corregit l’examen els faré arribar a l’Anna perquè els veieu.

Treballeu molt que això ja s’acaba.

Núria.

EXERCICIS FINALS TEMA 11.

Finalment he aconseguit saber quins exercicis us havia manat del tema 11. I després d’alguns problemes per penjar-los, no em deixava canviar l’antic, ara crec que ja teniu penjats la resolució de tots.

Fins demà.

Núria

DISSABTE DIFERENT.

Ho sento molt, però ahir dissabte quan estava acabant de preparar les coses que havia de penjar al bloc es va anar la llum a Esparreguera i quan va a tornar a la nit, no tenia linea telefònica. Per això no ho he pogut fer fins aquest matí.

Falta la solució de les derivades, que degut a un problema amb la impressora no puc escanejar i ho tindré que fer el dilluns al insti. A partir de les 15 hores, ja estarà.

Fins dilluns.

PREPARACIÓ EXAMEN FINAL BLOC 1.

Avui dimecres, o gairebé ja dijous 22, he penjat la resolució del repàs dels exercicis finals del tema 5.

Així mateix, he penjat exercicis de repàs del tema 1, 3, 4 i 5. Tots tenen la resolució. Dijous o divendres penjaré els del tema 6 i alguns exercicis més del tema 5 i 6.

NO ES PRETEN QUE ELS FEU TOTS, SINO ALGUNS. SOBRETOT EL QUE MENYS RECORDEU O NO US SURT.

Si teniu qualsevol dubte o problema, a part de les hores de classe, compteu amb els patis. Això sí, excepte el dimecres que sempre hi sóc, el reste de dies m’he heu de dir si voleu quedar.

Hola!

 foto2bloc.jpg

Avui inicio el bloc amb la intenció de facilitar exercicis i altres eines que puguin ser de la vostra utilitat.

Espero que així sigui.

Núria.