02.- Cabacés Estiu 2011 .- “””EC11)))…

“””All i Oli Baronia de CABAC*EStiu 2011)))…   

Organitzat per CERADAI de Catalunya      Responsable  FERRAN  jm.

Amb col.laboració d’altres entitats del poble

Activitats convocades:

1.- Organització del campionat d’escacs, els aspirants ja es poden apuntar fins el 15 de juliol. El campionat es dura a terme entre el dia 01 i 07 d’agost. Per apuntar-se enviar un e-mail a info@cooperis.cat amb els noms i cognoms i edat de l’aspirant i/o apuntar-se a la llista que es troba a la cartellera CERADAI de la Societat Recreativa de Cabacés.

Propostes:

2.- Proposta d’ exposició ALL (Art Literatura Local) de llibres i altres produccions de fills i filles autors/es del poble o residents o estiuejants. Serà en el Museu municipal les dues primeres setmanes del mes d’agost. (projecte EXPOllibres.fills)

3.- OLI (Oralitat Lectura Interactives). Proposta de lectures i exposicions orals curtes sobre textos de llibres d’autors/es de fills i filles de Cabacés, acudits, anècdotes, notícies… en actes públics del poble en col.laboració d’altres entitats. Tasts Oràlia amb Tots Els Sentits (TOTES). Els dies 7, 14 i 15 al migdia a dos quarts d’una els mateixos/es autors explicaran les seves obres.

Enguany és el XXV aniversari de CERADAI de Catalunya, previsible organitzar actes públics els dies i hora que en aquest bloc també s’anunciaran, a més del pregó municipal i de la cartellera CERADAI de la Societat Recreativa de Cabacés.