La família, un pilar de l’escola!

Avui, festivitat del Pilar, ens hem trobat aquest matí a l’Escola de Butsènit una quarantena de persones, entre alumnes, exalumnes, pares, mares i mestres; per tal de remodelar el nostre pati. S’ha arreglat el gronxador i s’han pintat les rodes i diferents entorns i jocs (la xarranca, tres en línia, un circuit i la pista de futbol).

També hem pogut gaudir d’un magnífic esmorzar. L’entrepà estava boníssim, però sens dubte que el més deliciós ha estat la companyia!

Aquesta trobada organitzada per l’AMPA del centre és un bon exemple de treball cooperatiu! Hi ha participat des de la més petita, fins al més gran. S’hi ha vist ganes, il·lusió, creativitat, companyonia…; ingredients que fan que tot rutlli.

Totes les imatges!

GRÀCIES FAMÍLIES!

Aquest article ha estat publicat en curs2022_2023, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *