Les nostres autodescripcions.

Qui és qui?

COM SOC JO.

Hola avui us explicaré com soc jo.

Em dic BSV i tinc 9 anys. Estudio 4r de primària a l’Escola de Butsènit d’Urgell.

Soc d’altura mitjana, tinc els ulls de color marrons, el nas petit i sempre quan m’aixeco de dormir tinc els cabells de darrera aixecat, perquè tinc els cabells molt rígids. Faig un 37 de peu i tinc els dits de les mans llargs.

De caràcter sóc tímid i alegre. M’agrada molt jugar amb els amics i també m’agraden molt els gossos. A casa tinc una mascota, un hàmster i l’altre dia vaig caçar un llangardaix i també el tinc a casa.

M’agrada vestir amb roba esportiva, perquè així vaig més còmode. El meu color preferit és el verd, però normalment vaig vestit de negre.

Les meves aficions són el futbol, handbol, bàsquet,… i també faig teatre perquè vull superar la meva timidesa.

Jo de gran vull ser granger i pagès, com el meu pare, i espero que ho aconsegueixi; ja que m’agraden els animals.

Adéu, espero que us hagi agradat la meva descripció. Fins aviat!

BSV

LA MEVA AUTODESCRIPCIÓ,CCC.

Hola, avui us explicaré la meva autodescripció.

Soc una nena que tinc vuit anys. M’agrada molt jugar a futbol i el meu color preferit és el blau. M’encanta la sopa de la meva padrina. Es boníssima!

Soc molt alta i atlètica. La meva cara és molt arrodonida. Tinc els ulls marrons i els llavis goluts. Les galtes les tinc totes plenes de pigues com la meva mare. Porto els cabells curts, perquè tinc molta calor a l´estiu.

Soc amable, perquè ajudo als altres. Soc activa com un conill i també molt simpàtica.

I fins aquí la meva autodescripció.

CCC

AUTODESCRIPCIÓ CSH

Hola,

em dic C, visc a Butsènit, al carrer C, número 6. Aquest any he començat 3r , vaig a la ZER El Sió, a l’Escola de Butsènit.

La meva altura és mitjana, els meus ulls són encesos, de color marró, i porto ulleres. Les meves galtes són rodonetes.

Tinc els llavis prims i les mans curtes, tinc un nas xato i les meves orelles són planetes tocant al cap.

El meu cabell el duc curtet i  és ros. El meu coll és mitjà.

M’encanta jugar a futbol, ahir vam jugar un partit i abans d’ahir vam fer la presentació del club.

En relació al meu caràcter, soc simpàtic i només ho faig servir quan vull. M´enfado molt, quan les coses no em surten a la primera. Soc molt tossut!

M’agrada la meva família i els meus amics.

Fins aquí la meva autodescripció.

CSH

DESCRIPCIÓ FTT

Tinc 10 anys i visc en un poble de la província de Lleida.

Em considero una persona alegre i una mica solitària, però m’agrada jugar amb els meus amics.

Em vesteixo casi sempre d’esport, però també m’agrada anar mudat (per les festes).

Porto els cabells curts i negres, tinc els ulls grossos i blaus.

El nas, les orelles i la boca normals; la cara allargada.

Mesuro 1,45cm d’altura, soc de complexió prima.

El número de calçat és 39.

Aquesta és la meva descripció.

FTT

AUTODESCRIPCIÓ GCC

Hola a tots i a totes, avui us explicaré la meva autodescripció. Espero que us agradi i, que, apreneu més coses sobre mi!

Soc un nen d’11 anys, al que li encanta jugar i passar-s’ho molt bé! Reconec, però, que a vegades perdo el control de la meva paciència, encara que no m’agrada gens enfadar-me, al contrari, em complau veure que la gent del meu costat es trobi a gust.

Soc bastant alt, tinc la cara galtuda i pigada, com la meva mare, amb un nas petit i fi, uns ulls clars i castanys i uns llavis una mica goluts. Duc uns cabells bastant llisos, d’un color castany enfosquit. A l’estiu els acostumo a portar bastant curts i quan arriba l’hivern me’ls deixo més llargs.

El meu cos és bastant ample, amb uns braços llargs i gruixuts, unes mans una mica grans i, les cames, també, són llargues i gruixudes. Els peus, els tinc bastant llargs, calço un 42!

Normalment acostumo a dur roba negra i ampla, combinada amb uns pantalons de xandall i, també, unes sabates negres. M’agrada molt aquest estil, i s’ha de dir que és molt còmode!

Per acabar us diré que m’encanta molt anar a l’escola, estudiar i aprendre! Com més sé, més sé, que no sé! Això d’aprendre no s’acaba mai!

I fins aquí la meva autodescripció! Espero que us hagi agradat tant com a mi.

GCC

LA MEVA AUTODESCRIPCIÓ, IRB

Avui explicaré la meva autodescripció. Així sabreu una mica més de mi.

Soc un nen d’onze anys, que fa sisè. M’agrada jugar amb els amics i amigues a futbol. Són molt bons jugadors i jugadores. El meu esport preferit és el futbol sala.

Per fora tinc pinta d’amable i nen bo, això és veritat; però de vegades faig coses que estan malament.

Soc mitjà d’alçada, cara rodona i el nas petit , els ulls blaus amb les pestanyes llargues i roses, com el meu cabell.

El meu coll és gruixut, com el d’un gos. Tinc moltes ferides per fer escalada (intento fer Parkcour). Les meves mans són petites, amb les ungles mossegades i curtes. Jo no tinc el peu molt ample, però si que faig un talla de peu molt gran.

Em vesteixo amb roba d’esport, ja que és més còmoda.

Ara he d’acabar això que, sinó trigaré tota la vida! Adéu.

IRB

AUTODESCRIPCIÓ, ISH

Avui us llegiré la meva autodescripció. Tinc 10 anys, els vaig fer el 26 del novè mes de l’any. Sabeu quin és?

M’agrada estar contenta i que ho estiguin les persones que em rodegen. No m’agrada estar trista, ni que ho estiguin les persones que m’envolten; així que intento ser amable amb tothom.

No soc molt alta, però també és veritat que els meus pares no ho són molt. Tinc la cara allargada, el nas xato, els ulls marrons i aixinats i els meus llavis són molsuts. Tinc els cabells llisos, llargs i rossos i porto unes ulleres ovalades i gràcies a elles hi veig millor.

Tinc els peus petits, comparats amb altres nens; però els tinc grans comparats amb la meva mare. Calço un trenta-quatre/trenta-cinc, però no està tan malament. A mi m’agrada el meu cos, tal i com és!

En aquest penúltim paràgraf us diré que m’agrada el color rosa i el turquesa, el meu menjar preferit és la sopa i de fruites, per mi la poma, és la millor. M’encanta anar a l’escola, perquè em trobo als meus amics, m’ho passo molt bé i el més important, és que aprenc molt!!!

I fins aquí la meva autodescripció!

ISH

La meva autodescripció, LMV

Avui us explicaré com soc. Em dic L i tinc 9 anys, molta gent es pensa que soc més gran, perquè soc alta. Tinc els cabells llargs, castanys i llisos, m’agrada portar-los deslligats. La meva cara és arrodonida, tinc les orelles petites, i amb la mascareta encara se’m nota més, els ulls tenen forma d’ametlla, són petits i de color verd, el nas també el tinc petit i la boca i les dents, grosses. Molta gent diu que m’assemblo al meu pare.

El meu caràcter és dur, perquè quan m’enfado em costa desenfadar-me i moltes vegades vull tenir la raó. També soc bastant nerviosa, no paro mai quieta.

Dos dels meus amics em diuen que porto roba de marca i que soc “pija”, a vegades em fan enfadar, però després penso que ells diguin el que vulguin, perquè jo vaig còmoda amb la roba que porto. Sí que és veritat que sóc una miqueta presumida, perquè m’agrada canviar sovint de roba, pintar-me les ungles i anar de compres.

M’agrada jugar amb els companys de l’escola a l’hora del pati i també donar tombs pel poble amb ells. Una altra cosa que m’agrada és anar al cinema i menjar crispetes.

M’encanta tocar el trombó.

I fins aquí la meva autodescripció.

LMV

 

AUTODESCRIPCIÓ BFC

Avui us llegiré la meva autodescripció.

Soc una persona que fa l´últim curs de primària. M’agrada molt està envoltat de companys i de companyes i de professors i professores!

Soc un nen molt feliç, però també m’enfado. Em preocupa que la gent que m’envolta no estigui feliç.

No soc molt alt, bàsicament d’estatura mitjana. Tinc la cara rodona, amb el nas una mica xato, els ulls marrons i els llavis carnosos.

El meu coll és curt. M’agradaria tenir les mans de pianista. Tinc els peus petits, calço un trenta-set. La resta del meu cos és normal, però estic content de com soc.

De moment penso estudiar, perquè quan sigui adult seré advocat. Se’m dona bé donar consells i ajudar als altres. Però això sí, he d’estudiar molt.

I fins aquí la meva autodescripció!

BRC

AUTODESCRIPCIÓ MSS

Avui us llegiré la meva autodescripció. Heu de saber que abans de posar-me a descriure’m m’he mirat una estoneta al mirall i he pensat en com soc, com vaig vestida habitualment i en tot allò que més m’agrada. Espero que us pugui ajudar a fer la vostra!

Soc una persona grandeta, a la que li agrada està envoltada de nens i nenes com vosaltres. Si multipliqueu per cinc l’edat dels més grans de la classe i en sumeu set podreu esbrinar els anys que tinc. Una mica de matemàtiques, que els anys quan et fas gran, la gent no els diu!

Aparentment semblo una dona seriosa i dura, però m’encanta riure i que la gent que em rodeja estigui alegre, i em sap molt greu quan algú no s’ho passa bé i no es sent feliç.

No soc molt alta, i més si em comparo amb algun dels meus companys; encara que els de la meva edat no acostumàvem a créixer tant, com ho esteu fent vosaltres. Tinc la cara menuda i el nas gran, els ulls marrons i vius i m’encanta dur-los pintats, a l’igual que els llavis. Duc els cabells llisos, sobre les espatlles, i els tinc tenyits de color coure amb reflexos daurats. Crec que les meves ulleres passen més temps damunt del cap, que davant dels ulls!

El meu coll és estretet, com el d’una ampolla, i hi duc un tatuatge quirúrgic, des que em varen operar. No és que sigui bonic; però ja m’hi he familiaritzat! M’hagués agradat tenir unes mans de pianista, però no! Els meus dits i les meves ungles són de talla S, que hi farem! Tampoc tinc els peus grans, com alguns de vosaltres. Calço un trenta-set; però això ja m’està bé! Amb la resta del meu cos també hi estic satisfeta; perquè com sabeu, allò que importa més, és la salut! I cal tenir autoestima!

Us confessaré que soc presumida. Generalment duc pantalons, m’agrada anar combinada i dur arracades i algun penjoll; però sense semblar un arbre de Nadal! La senzillesa i la comoditat per mi, són primordials.

Per acabar us diré que vaig encertar el meu ofici. Fent de mestra he pogut aprendre molt, i és que aprendre m’agrada tant com ensenyar. Espero que vosaltres aconseguiu ser, allò que vulgueu ser. El secret està en esforçar-se a fer el que fas, el màxim de bé, que siguis capaç!

I fins aquí les quatre pinzellades de la meva autodescripció. Ara us toca a vosaltres!

MSS

Aquest article s'ha publicat dins de Curs2021/2022, General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *