La fotografia. Imatge fixa

atget

La manera més habitual que tenim per crear imatges és mitjançant la càmara fotogràfica. També és segur que la majoria dels misatges visuals que veiemcada dia són fotografies. Les veiem infinitat de cops al llarg del dia: en llibres, revistes, diaris, mòbil, ordinador… La fotografia és la memòria gràfica de les nostres vides.
Aquesta nova tècnica, nascuda al s. XIX, va revolucionar el món de la imatge i la comunicació. La fotografia va permetre tenir una imatge directa del món, dels seus conflictes i problemes. La fotografia va ser el primer pas cap als moderns mitjans de comunicació i va originar el que actualment s’anomena era de informació.
Avui en dia es evident el paper fonamental de les imatges, que serveixen també per comunicar-nos, compartir, identificar-nos…

Prezi la fotografia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *