El nostre últim…Sant Simó!

El 28 d’octubre va ser sant Simó. Pel matí mengem tots el sabre. Els nens petits fan un joc de trobar pistes per aconseguir el tresor. I per la tarda fem la guerra de bombardes (les fem amb paper de seda i amb farina). Aquest any ha estat diferent, perquè els nens i nenes de 1er i 5è les van fer de maizena, perquè alguns eren al·lèrgics al gluten. Cada any fem la guerra sempre des de p3 fins a sisè, però aquest any van començar aquests dos cursos primer. La novetat d’aquest any és que sisè ha fet unes banderes pirata per equip base. Cada grup havia de portar un  pal d’escombra o de recollidor per onejar la bandera. Cada any ens ho passem molt bé!!! 😀  Després, vam haver de recollir i escombrar la pista…

Cliqueu AQUÍ per mirar les fotos!


Accions

Informacions

Cap resposta

4 respostes a “El nostre últim…Sant Simó!”

19 01 2017
Carla (18:31:28) :

Va ser molt divertit!!!

21 01 2017
carmen (15:55:27) :

L’últim Sant Simó 🙁

26 01 2017
Paula (20:26:29) :

Va ser molt divertit m’ho vaig passar super bé!

28 01 2017
DOAE (18:19:50) :

Va ser molt divertit, peró és molt trist que ha sigut l’últim Sant Simó .

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>